HOMOSEXUALITAT i món àrab contemporani

Ja tenim el nou número de la revista COLORS del Territori, aquest cop el número 14 !!!

Aquest any Robert Bonet ha escrit un article/entrevista sobre la homosexualitat en el món àrab contemporani, entrevistant a dos persones que parlen des de dos punts de vista diferents, un no creient i un musulmà, els dos homosexuals i amb dos postures bastant semblants.

No us perdeu l\’entrevista a Nassim Hida i la realitat a la què es veuen implicats avui en dia.

En Nassim Hida (@hd_.nassim) de 19 anys, de ben jove va haver d’emigrar des del Marroc fins a Bèlgica, primer, per acabar arribant a Catalunya, fugint de l’homofobia, tant per part de la societat com de la seva pròpia família. Ara viu a Tarragona amb la intenció de complir els seus somnis: ser cuiner professional, no veure’s sol davanr les dificiltats i poguer viure la seva sexualitat amb naturalitat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *