#QUEERCORE. El rebuig a l’heteronorma i a l’establishment de la cultura gai.

A mitjans de la dècada de 1980, enmig de la letal negligència en la gestió de l’Administració de Ronald Reagan de l’epidèmia de la sida i d’una moral cristiana cada vegada més influent que culpava l’homosexualitat de trencar els valors familiars, diverses bandes de punk-rock van transgredir l’heteronorma amb la seva manera de vestir i les seves crítiques i iròniques lletres, on posaven en dubte els cànons del gènere dominants; naixia així el Queercore. 

Aquest any, Robert Bonet ens porta un article sobre tota la moguda musical que introduïa un missatge transgressor en el món més punk de l’època queer, el rebuig a l’heteronorma i també a l’establishment i relaxació dels col’lectius gais blancs.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *